PhEnOmFoReVeR 1.Yıldız Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Kayıt tarihi : 10/04/11 Yaş : 28 Nerden : Nereye...
| Konu: "Yeni Zidane olacağım" Paz Nis. 10, 2011 3:45 pm | |
| Şampiyonlar Ligi'nde Real'le harikalar yaratan 6 golle asist kralı olan Mesut, "Bir gün Zidane gibi dünyanın en büyüğü ben olacağım" dedi...
İSPANYA'nın dünya devi ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Türk asıllı yıldız Mesut Özil, samimi açıklamalarda bulundu. İdolünün efsane Fransız futbolcu Zinedine Zidane olduğunu belirten Mesut, "Benim için Zidane dünyanın en iyisi. Bir gün onun gibi olacağım" dedi.
ÇOK ÇALIŞMALIYIM Mutevazılığı ile dikkat çeken Mesut, "Dünyanın en iyi futbolcularından bir olmak için çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. Bunun için uğraşıyorum. Henüz bir Zidane değilim, ama olmak için çabalıyorum. Zidane, neredeyse her şeyi kazandı. Bunu ben de istiyorum" diye konuştu.
UCUZ BİR FUTBOLCU DEĞİLİM Real Madrid'in kendisini ucuza aldığı yönündeki görüşlere katılmadığını belirten yıldız, "Ucuz bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum. 15 milyon Euro bence önemli bir para. Sonuçta, burada mutluyum, önemli olan da bu" dedi. Almanya Milli Takımı'na da değinen Mesut, "Mücadeleci ve savaşçı ruhtan vazgeçmiyoruz. Bunun yanında artık topa daha fazla sahip oluyoruz" ifadelerini kullandı... | |
|
Harry Kewell 1.Yıldız Moderatör
Mesaj Sayısı : 142 Kayıt tarihi : 10/04/11 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: "Yeni Zidane olacağım" Paz Nis. 10, 2011 5:30 pm | |
| Evet Mesut süper gidiyor fakat milli takım olarak Almanya'yı seçmesi beni üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı açıkçası . Teşekkürler kanka . | |
|
The Best Manager Amatör Takımın Altyapısında
| Konu: Geri: "Yeni Zidane olacağım" Paz Nis. 10, 2011 6:16 pm | |
| Mesut Almanya'yı seçmekle iyi mi yaptı bilmem ama,Real'i seçmesi en doğrusu. | |
|