Futbol RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Futbol RPG

En gerçekci futbol rpg'si.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

"Yeni Zidane olacağım"

3 posters
YazarMesaj
PhEnOmFoReVeR
1.Yıldız Moderatör
1.Yıldız Moderatör
PhEnOmFoReVeR

"Yeni Zidane olacağım" Empty
MesajKonu: "Yeni Zidane olacağım"   "Yeni Zidane olacağım" Icon_minitimePaz Nis. 10, 2011 3:45 pm

Şampiyonlar Ligi'nde Real'le harikalar yaratan 6 golle asist kralı olan Mesut, "Bir gün Zidane gibi dünyanın en büyüğü ben olacağım" dedi...

İSPANYA'nın dünya devi ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen Türk asıllı yıldız Mesut Özil, samimi açıklamalarda bulundu. İdolünün efsane Fransız futbolcu Zinedine Zidane olduğunu belirten Mesut, "Benim için Zidane dünyanın en iyisi. Bir gün onun gibi olacağım" dedi.

ÇOK ÇALIŞMALIYIM
Mutevazılığı ile dikkat çeken Mesut, "Dünyanın en iyi futbolcularından bir olmak için çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. Bunun için uğraşıyorum. Henüz bir Zidane değilim, ama olmak için çabalıyorum. Zidane, neredeyse her şeyi kazandı. Bunu ben de istiyorum" diye konuştu.

UCUZ BİR FUTBOLCU DEĞİLİM
Real Madrid'in kendisini ucuza aldığı yönündeki görüşlere katılmadığını belirten yıldız, "Ucuz bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum. 15 milyon Euro bence önemli bir para. Sonuçta, burada mutluyum, önemli olan da bu" dedi. Almanya Milli Takımı'na da değinen Mesut, "Mücadeleci ve savaşçı ruhtan vazgeçmiyoruz. Bunun yanında artık topa daha fazla sahip oluyoruz" ifadelerini kullandı...
Harry Kewell
1.Yıldız Moderatör
1.Yıldız Moderatör
Harry Kewell

MesajKonu: Geri: "Yeni Zidane olacağım"   "Yeni Zidane olacağım" Icon_minitimePaz Nis. 10, 2011 5:30 pm

Evet Mesut süper gidiyor fakat milli takım olarak Almanya'yı seçmesi beni üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı açıkçası . Teşekkürler kanka .
The Best Manager
Amatör Takımın Altyapısında
Amatör Takımın Altyapısında
The Best Manager

MesajKonu: Geri: "Yeni Zidane olacağım"   "Yeni Zidane olacağım" Icon_minitimePaz Nis. 10, 2011 6:16 pm

Mesut Almanya'yı seçmekle iyi mi yaptı bilmem ama,Real'i seçmesi en doğrusu.
https://futbolforumrpg.yetkin-forum.com

"Yeni Zidane olacağım"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» FENERBAHÇE 16 YAŞINDAKİ TÜRK ZIDANE’I TRANSFER EDİYOR
» Yeni Yetkililer
» Yeni Mesaj
» Siteye Yeni Mesaj Butonu Denemem (gif)