PhEnOmFoReVeR 1.Yıldız Moderatör
Mesaj Sayısı : 139 Kayıt tarihi : 10/04/11 Yaş : 28 Nerden : Nereye...
| Konu: Yönetici Kuralları Cuma Nis. 15, 2011 3:52 pm | |
| Yöneticilerin uyması gerektiği kurallar...
1.Görevini harfiyen yerine yetirmeli 2.Online durumunu arttırmalı 3.Asla ama asla Adminlerin(Admin değilse)işine karışmamalı 4.Türkçeye uymalı 5.Olur-olmaz her konuya Kilit ve ya Sabit vermemeli 6.Forum Kurallarına uymalı 7.Olursaki sitenin baş Adminleri siteyi onlara kısa süreliğine devr ederse,siteyi eski halinde geri vermeli.Asla Paneli karıştırararak siteyi istediği tarzda kurmamalı 8.Hiç bir üye ve ya yetkiliye,şahsi sorunlardan dolayı +1 uyarı ve ya Ban vermemeli 9.Hiç bir üye ve ya yetkiliye Küfür etmemeli 10.Başka bir yöneticinin işini iyi yapmadığını Site dahilinde ve ya Sosyal Şebekelerde(MSN,Facebook,Twitter ve s,) arkadaşlarıyla konuşarak o kişiye karşı kışkırtmamalı 11.Üye dahil hiç bir kişiye iftira atmamalı 12.Adminlere özel kural : Diğer Adminlerin onayı olmadan her hangi bir şey yapamaz 13.Co-Adminlere özel kural : Yönetim Panelini asla karıştırmamalı 14.Moderatörlere özel kural : Kendisinin Moderatörlüğü verildiği Kategori ve ya Forumlarda Moderatörlük yapmalı
Yöneticiler yukarıdaki kuralların 1-ne bile uymassa,Adminler tarafından Yetkisi alınır.Hatta bu bir Admin olsa bile...
Yöneticiler
Adminstrator : Özgür,Şehrun Co-Admin : Serdar Süper Moderatör : Onur Moderatör : Şimdilik hiç kimse yok
Not : Şimdi bir görev boşaldığında "Ben bu kurallara eksiksiz uyarak o boşalan görevi yapabilirim" derseniz,Adminlere Özel Mesaj yolu ile ulaşın... Not 2 : Co-Admin Yetkilileri için yakında Yönetim Paneli açılacaktır... Not 3 : Acil olarak Görevini iyi yapacak Co-Admin ve Moderatör aranıyor.Yetkiye sahip olmak isteyenler site Adminlerine Özel Mesaj yolu ile ulaşsın... | |
|